GIE sportnap a Népligetben

Összes élménybeszámoló >> egyéb

GIE sportnap a Népligetben

Készítette: greekland.hu
Helység: egyéb


A kései nyár sem múlhat el úgy, hogy valami görög legyen benne. Ilyen volt ez a nap is. Magyarországi görögök sportnapot tartottak kicsiknek, nagyoknak a GIE szervezésében. Ha valaki nem tudná a GIE jelentése Görög Ifjúsági Egyesület. Nekik volt köszönhető ez a nap:

Több sportágban lehetett nevezni egyénileg vagy csapatostul. Csapatversenyekben a foci, a kosárlabda, és röplabda kapott fő szerepet.Egyéniben a futás, sakk, pingpong, lövészet, mini golf és még sorolhatnám mi mindenben lehetett egymás tudását és erejét összemérni.


Az ilyenkor elmaradhatatlan bemutatók sem maradhattak el. Volt látványos kutyás és karate bemutató.

A kicsikről se feledkezzünk meg. Nekik volt rajzverseny, ahol a sok rajz közül nehéz volt eldönteni ki legyen a győztes. De a szigorú döntőbíróság egyhangúlag minden rajzot győztesnek kiáltott ki. A gyerekek számára volt még ugrálóvári és arcfestés is.


Az érmek kiosztása előtt egy versenyszámnak indult végül össznépi kötélhúzás is dobott a jókedven.

A sport hangulata mellett érezni lehetett a görög hangulatot, a görög illatokat. Az utóbbiról a büfé is gondoskodott. A legvégén pedig az érmek kiosztása emelte tetőpontjára az egész napot.


Egy hangulatos vasárnap telt el így ősz elején, még jó időben görög hangulatban. Aki teheti a legközelebb rendezett sportnapra látogasson ki, mi csak ajánlani tudjuk.
Oszd meg másokkal is: Facebook megosztás


2006-2015© GreeKLanD - Görögország az utazók szemével
Kapcsolat | Impresszum | Médiaajánlat
A Greekland.hu hozzájárulása nélkül TILOS az oldal egészét vagy részét felhasználni, másolni!