Zakynthos,Aghios Sostis

Összes élménybeszámoló >> Zakynthos / Agios Sostis

Zakynthos,Aghios Sostis

Készítette: tundi2001
Helység: Zakynthos / Agios Sostis


Sziasztok
Mint mindenki,én is beleszerettem Görögországba. Mi Aghios Sostisban voltunk Zakynthos szigeten. Egy igazi paradicsom,csendes,gyönyörű és barátságos. Pár nap után már otthon éreztem magam. Aki oda elmegy ne hagyja ki a Teknős szigetet és a hajóroncsot:Tsilivi-ből érdemes kihajózni Spiros kapitánnyal,aki 25 éve viszi a turistákat. Egy örök élmény lesz,garantálom! Bemegy a barlangokba oda is,ahova mások nem!Itt találtok infót róla: http://www.justzante.co.uk/directory.asp?name=Levante_Speedboat_Trip&location=Tsilivi&item_ref=863
Vele garantáltan látni fogtok teknőst!
Ugyancsak Aghis Sostisban van a legjobb étterem,az Ole Ole Taverna,kisfilm róla a youtub-on:
http://www.youtube.com/watch?v=kiCB-HTVPIA
Isteni ételek,variálható és rugalmas étlap,kedves és figyelmes tulajok,ajándék CD az ott hallgatott zenével(egász úton hazafelé azt hallgattuk),hatalmas adag ételek és igazi görög hangulat.És nem utolsó sorban gyereksarok,ahol a picik játszatnak,amíg ti kényelmesen vacsoráztok. Próbáljátok ki és minden este ott fogtok vacsorázni,úgy mint mi.
A többi város is könnyen megközelíthető. Aki bulizni vágyik mehet Laganasba (7km),aki csodát akar látni mehet Keribe(10 km),a szakadékhoz és az ország legnagyobb förög zászlóját megnézni.
Családosoknak különösen ajánlom,mert csendes,hangulatos kis város.
Oszd meg másokkal is: Facebook megosztás


2006-2015© GreeKLanD - Görögország az utazók szemével
Kapcsolat | Impresszum | Médiaajánlat
A Greekland.hu hozzájárulása nélkül TILOS az oldal egészét vagy részét felhasználni, másolni!